GRATIS VERZENDING WERELDWIJD!

2 JAAR GARANTIE

ADVIES? LEES DE VEELGESTELDE VRAGEN

Lichttherapie masker

Aduro heeft een breed aanbod aan lichttherapie behandelingen. De Aduro Single blue is ontwikkeld voor de beste anti-acne behandeling en Aduro 7+1 biedt een alles-in-één oplossing met 11 verschillende huidverbeterende behandelingen.

Artikel in de grootste krant van Belgie, Het Laatste Nieuws

 

 

Ruimtevaartorganisatie NASA ontdekte als eerste de genezende kracht van licht, en het duurde niet lang of verzorgingscentra en ziekenhuizen gebruikten het als behandeling om huidproblemen te genezen. Het licht zorgt voor overdracht van energie naar de cellen, die de energie op hun beurt omzetten in cellulaire brandstof (ATP). Dwaardoor kan de cel beter functioneren. Wanneer de cellen geladen zijn met lichtenergie, zorgt dat onder andere voor de stimulatie van collageen, fibroblasten en elastine. Kortom: dé bouwstenen van een soepele en stralende huid.

Getest

Geertrui: “Variabel als het weer, die typering omschrijft mijn huid het best. Ik krijg één waarschuwing mee van collega Sophie: mijn kinderen zouden kunnen schrikken als ik het ledgezichtsmasker draag … Ik lees in de leaflet dat lichttherapie een invloed heeft op onze mentale en fysieke gezondheid. Elke kleur (rood, blauw, groen, geel, oranje, paars of cyaan) heeft een eigen werking. Voor het beste resultaat raadt de producent aan om één behandeling te kiezen en die om de dag te herhalen. De eerste week probeer ik het anti-acneprogramma met blauw licht. Ik maak mijn huid schoon met een cleanser, daarna zet ik het masker op – handig met de verstelbare klittenband – en selecteer het programma. Het babbelt een beetje gek, maar het licht is aangenaam en na 20 minuten schakelt het masker zich vanzelf uit. Ik lijk zowaar minder acne te hebben. Daarna ga ik voor anti-age, en mijn fronsrimpel vermindert! Zou ik het aanraden? Zeker, al was het voor de me-time. Eerlijk, er viel al eens een sessie weg in de ochtendrush. En met het masker op keken mijn huisgenoten alsof ik een attractie was. Maar alles voor een gavere huid.

Of lees het hele artikel van de Nina over het gezichtsmasker online

Meest verkocht

Aduro 7+1

Lichttherapie is medisch erkend en klinisch bewezen. Verschillende kleuren licht zijn in staat meerdere soorten huidproblemen te genezen. De Aduro 7+1 combineert alle voordelen van de verschillende kleuren LED licht met infrarood om dieper in de huid door te dringen dan elk ander lichttherapie apparaat. Hierdoor is de Aduro 7+1 de beste oplossing voor huidproblemen en imperfecties.