Veelgestelde vragen

Staying beautiful.

GRATIS VERZENDING WERELDWIJD!

2 JAAR GARANTIE

ADVIES? LEES DE VEELGESTELDE VRAGEN

En hoe zit het met Black Friday bij jullie dit jaar?

En hoe zit het met Black Friday bij jullie dit jaar? Nou daar kunnen we heel duidelijk in zijjn. Ons blauwe masker dat uitstekend werkt tegen acne, puistjes en mee-eters gaat in een prijswaterval omlaag per 23 november 2018 en het hele weekend daarna. Grijp uw kans en koop dat masker voor uw puberende tiener die zo graag van die puisten af wil. Nu is het moment: Koop het blauwe masker.

Hoe sterk is het licht in het masker, hoe effectief?

De diodes die wij gebruiken hebben 3-chips per led-lampje. Dit in tegenstelling tot de imitatieproducten die te koop zijn die geen 3-chips per lampje gebruiken. Er zijn 66 ledlampjes met ieder 3-chips waardoor we effectief 198 diodes gebruiken waardoor het masker zo sterk en snel werkt. Daarnaast zijn er 20 infrarooddiodes waardoor het aantal bruikbare leds stijgt naar 218 LED’s. Beetje technisch verhaal maar de bottomline is: meer diodes, meer effect.

Hoevaak - Hoelang?

Voor het beste resultaat is het aan te raden om 1 bepaalde behandeling van het gezichtsmasker om de dag te herhalen, telkens 20 minuten middels de ingebouwde timer. Uiteraard kunt u er zelf voor kiezen korter dan 20 minuten per keer gebruik te maken van het masker. Het LED-licht is bewezen veilig en beschadigt of bruint uw huid niet. LED-licht bevat geen UV-straling.

Hoelang gaat de batterij mee?

De batterij van het gezichtsmasker laadt u op via de meegeleverde USB-kabel. U kunt ervoor kiezen de kabel via het stopcontact (middels de meegeleverde stekker) of via de computer zijn werk te laten doen. Laadt een batterij bij vookeur volledig op. Hierna gaat de batterij 7 sessies mee. Let op, als de batterij bijna leeg is knippert het masker eenmaal en schakelt zichzelf daarna uit.

Is het licht schadelijk voor mijn ogen?

Het LED-licht van het masker is bewezen ongevaarlijk voor uw huid en ogen. U kunt een kleine warmte-sensatie ervaren als u het masker op heeft, het licht geeft enige warmte af. Dit is echte rongevaarlijk. Ook voor mijn ogen? Ja ook voor uw ogen maar sommige klanten ervaren het licht wel als fel rond hun ogen. Voor hen leveren wij gratis oogdopjes om de ogen af te dekken.

Waar zijn de Aduro-maskers te koop?

De Aduro-masker zijn te koop op onze website, via BOL.com, AMAZON en indien gewenst kunt u een masker afhalen en betalen bij ons op kantoor in Amstelveen. Wij hebben het alleenrecht in Europa om het Aduro-masker premium-product te verkopen in het High-End segment.

Let op, er zijn imitatieproducten in omloop voor enkele tientjes maar deze producten zijn inferieur aan het onze en garanderen geen veiligheid. Bij twijfel of u te maken heeft met een origineel Aduro masker neemt u contact op met onze klantenservice.

Hoe gebruik ik een Aduro masker?

Voor een beter resultaat is het aan te raden om de huid eerst schoon te maken met een cleanser. Wanneer de huid schoon is kan er een natuurlijk serum gebruikt worden om het effect hiervan te verbeteren. Wanneer dit gebeurd is kan het masker opgezet en ingeschakeld worden. Het masker is een one-size-fits-all en wordt passend door het klittenband aan de achterzijde te verstellen op uw gewenste maat.

Hoe werken de Aduro maskers?

De maskers van Aduro gebruiken lichtenergie. De zogenaamde fotonen bevatten energie die in staat zijn tot een bepaalde diepte in de huid door te dringen.

De fotonen brengen hun energie over in het lichaam waar het gebruikt wordt als energie voor de cellen (ATP) en om de bloed toevoer naar de huid te stimuleren door middel van de activering van stikstofmonoxide (NO). ATP wordt gezien als brandstof voor de cellen in het lichaam. Hoe meer van dit soort energie het lichaam heeft, hoe meer het gebruikt kan worden voor het herstel van de huid of andere aandoeningen. Wanneer de cellen geladen zijn met lichtenergie zorgt het onder andere voor de stimulatie van collageen, fibroblasten en elastine eiwitten. Zo wordt het natuurlijke helingsproces van het lichaam bevordert en wordt de bloedstroom in de behandelde gebieden verbeterd. De effecten van LED-licht zijn jaren terug uitgebreid getest door NASA.

Wat voor resultaten leveren de Aduro maskers?

Anti-ageing

Rimpels worden vermindert door een toename in collageen, fibroblast en elastine productie. Uw huid wordt veerkrachtiger en soepeler. Tevens ‘straalt’ de huid meer. Rimpels en lijntjes wordne beduidend minder.

Anti-acne

Door middel van blauw licht wordt hersteltijd van acne vermindert en worden uitbraken voorkomen. Voorla tieners ervaren hiervan de voordelen.

Vermindert huidskleur verschillen

Zorgt voor een natuurlijke gelijkmatigere huidskleur. Een mooie egale huid met een dito kleur.

Vermindert Roodheid

Werkt tegen ontstekingen, zonverbranding en rosacea. Vernieuwt de huid – Zorgt voor een betere en stralende gloed. Rode vlekken in het gezicht behoren al snel tot het verleden.

Kalmeert de huid

Zorgt voor een verminderde zwelling van de haarvaten. U kunt hierna ook een mentale ontspanning ervaren. De Aduro masker worden ook gebruikt door mensne die last hebben van een zogenaamde winterdrepessie.

Cel-verjonging

Verhoogt de celactiviteit van verouderde cellen.

Huid Balancering

Helpt de melanine restanten te verwerken en ouderdomsvlekken te verminderen.

Verbetert hydratatie

Verbetert de bloedsomloop en toevoer van voedingsstoffen voor een gehydrateerde huid.

 

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt 20 minuten. Daarnaast raden wij het aan om de behandeling om de dag te herhalen voor het beste effect.

Wat zijn de voordelen van de Aduro maskers?

De maskers van Aduro bieden een veilige en natuurlijke behandeling met een variatie aan voordelen voor de huid. Hieronder vallen bijvoorbeeld de verbetering van de huidtint, vermindering van rimpels en ouderdomsvlekken. Verouderde huid wordt verstevigd, gladder en krijgt een jongere uitstraling.

Geen pijn en chemicaliën vrij Verhoogt de productie van collageen en elastische vezels Verstevigt oude en vermoeide huid Maakt de huid gladder en vermindert rimpels Veilig en niet-invasief Meer evenwijdige huid kleuring en tint Vermindert droge huid Geen negatieve effecten of schade Verbetert het lichaams natuurlijke helingsproces Waarom veroudert de huid?

Wanneer we ouder worden vermindert de hoeveelheid collageen en hyaluronzuur in het lichaam. Door deze afname wordt de huid gevoeliger voor invloeden van buitenaf die schade en rimpels veroorzaken. Door de aanmaak van collageen en hyaluronzuur te stimuleren is het lichaam in staat de hydratatie en sterkte van de huid te verbeteren waardoor de tekenen van veroudering worden tegengegaan.

Wat is de garantie-termijn?

Na het verstrijken van de zichttermijn heeft u nog 2 jaar garantie op het masker. Bij problemen raden wij u aan onze klantenserice te bellen. Zij proberen u de beste oplossing aan te bieden.

Wat is de zicht-termijn?

Bij online aankopen heeft u een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze periode kunt u het masker mits – mits ongebruikten onbeschadigd – kostenloos aan ons retourneren waarna wij uw geld terugstorten op de bij ons bekende rekening.

Is het licht gevaarlijk voor de ogen of huid?

De behandeling is pijnvrij, niet-invasief, en is geheel veilig voor alle huidtypen. Wij raden aan om het masker eerst voor 5 minuten te testen op een een minder zichtbare plek om te testen op lichtgevoeligheid. Wanneer dit niet het geval is kan het masker op het gezicht gebruikt worden. Het licht straalt geen gevaarlijke UVA of UVA straling uit. Er worden ook geen lasers gebruikt. Hierdoor kan de behandeling zonder tussenperioden uitgevoerd worden. Het licht is niet schadelijk voor de ogen. Het licht kan wel als fel ervaren worden. Daarom is het aan te raden de ogen dicht te doen tijdens de behandeling. Lichttherapie is medisch erkend en klinisch bewezen door middel van onafhankelijke studies in een periode van 40 jaar. Aduro is gemaakt voor huidherstel en zal de huid niet donkerder maken.

Heeft het Aduro masker een ingebouwde timer?

Het Aduro gezichtsmasker heeft een ingebouwde timer voor 20 minuten waarna het masker zichzelf automatisch uitschakelt. Uiteraard kunt u er zelf voor kiezen korter dan 20 minuten gebruik te maken van het masker. Het LED-licht is bewezen veilig en beschadigt of bruint uw huid niet. LED-licht bevat namelijk geen UV-straling zoals de zon.

Kan ik cosmetica gebruiken met Aduro?

De Aduro gezichtsmaskers zijn gemaakt om met natuurlijke serums/cosmetica te gebruiken. Dit is echter niet noodzakelijk. Gebruik geen cosmetica die de poriën verstopt of reflecteert. Maak uw gezicht schoon voor u het masker gebruikt om het licht het meest effectief te laten zijn.

Wat kan ik van een Aduro behandeling verwachten?

Een behandeling duurt 20 minuten. Resultaten kunnen al gevoeld worden vanaf de eerste behandeling. Een behandeling wordt als ontspannend ervaren en geeft een warm en verjongend gevoel. De huid zal uiteindelijk gladder en meer gehydrateerd worden. Herhaald gebruik van Aduro versterkt het gewenste effect. Bij gebruik van anti-ageing behandelingen wordt de collageen productie verhoogd wat resulteert in een jonger uiterlijk en een algemene verbetering in huidtextuur. Het is aan te raden om een serie van 12 – 15 behandelingen te ondergaan voor het gewenste effect. Meer behandelingen zorgen voor betere en langer aanhoudende resultaten.

Wat is het verschil tussen collageen stimulatie met Aduro en collageen supplementen?

Het gezichtsmasker van Aduro stimuleert het lichaam om op een natuurlijke wijze nieuw collageen aan te maken. Dit is klinisch bewezen en medisch erkent.

Collageen wordt vaak genomen door mensen om botten en pezen te versterken maar ook om een jonger uiterlijk te krijgen.

Collageen supplementen werken vaak niet zoals beweerd wordt omdat deze vaak niet in staat zijn om door te dringen tot de plek waar het collageen aangemaakt wordt.

Wat is de temperatuur van het licht en kan dit de huid beschadigen?

Bij het gebruik van Aduro zal de temperatuur met ongeveer 2 tot 3ºC toenemen. Dit geeft een ontspannend gevoel en zorgt ervoor dat de poriën verder open gaan staan. Het is onmogelijk om de huid hierdoor te beschadigen.

Hoeveel nanometers sterk is het licht?

Rood licht (630-633 nm.) Blauw licht (415 nm.) Groen licht (505-555 nm) Geel licht (590 nm.) Oranje licht (590 nm.) Paarse licht (600 nm.) Cyaan licht (470 nm.)