De high-tech beauty tools gids

Technologie verovert de wereld van schoonheid op een enorm snelle wijze. Leer meer over de nieuwste Beauty-gadget die echt werkt.

technology beauty photoIn de afgelopen jaren zag we een toename van Doe-Het-Zelf-Thuis technologie apparaten op de beautymarkt. Een groot aantal innovaties waren tot voor kort eigenlijk alleen beschikbaar voor gespecialiseerde esthetisten en dermatologen, maar nu worden steeds meer hightech-schoonheids apparaten aangeboden aan de reguliere Beauty-consument. Aan ons dus. Met de vele gloednieuwe en fascinerende huidverzorgende producten die de markt overspoelen, weet iedereen dat het moeilijk kan zijn om te kiezen welk apparaat echt de moeite waard is om te kopen. Deze high-tech beauty tools gids gaat daarom licht in de duisternis voor u brengen.

 

LED gezichtsmaskers

Ik las in eerste instantie over LED gezichtsmaskers in 2014 toen Vogue Magazine een artikel uitbracht over de Big Apple Celebrity huidverzorgster Georgia Louise en haar affiniteit met de Aduro & Deesse lichtapparatuur die rechtstreeks uit een horrorfilm lijken te komen zo eng zien die maskers eruit. Maar vrees niet met grote vreze; het gaat u juist veel goeds brengen., In die tijd was het masker alleen nog toegankelijk voor professionals en zeer duur, maar in al die tijd tot nu toe bleef ik er in geïnteresseerd en tegenwoordig zijn ze dan eindelijk ‘betaalbaar’ voor de early-adaptors.

YouTube photoIn 2015 begon ik Shani Darden te kijken op YouTube, de Los Angeles huidverzorgster met vele Hollywood-clienten en een wachtlijst die maanden lang is. Darden was ook een grote fan van het Aduro gezichtsmasker en gebruikte het regelmatig op mij tijdens onze sessies samen. Tegenwoordig is het masker ook beschikbaar voor consumenten om te kopen tegen lagere kosten in vergelijking met 12 maanden eerder, maar eerlijk gezegd is het nog steeds een grote investering. Ik werd er echter verliefd op, ik kocht er eentje en gebruikt het wekelijks, dagelijks, sinds die tijd.

 

Hoe vaak is het raadzaam om een LED-licht masker te gebruiken?

De meeste estheticiens zullen u advies geven om het niet meer dan 3 keer per week te gebruiken en voor slechts 20 minuten per sessie. Ik hou van het gebruik van een licht voedend serum daarna. Als u retinoïden gebruikt, is het echter raadzaam dat u wisselt tussen de toepassing van retinoïden en het masker. Onderdruk de neiging om ze te combineren op dezelfde dag; Zo vermijd je lichtgevoeligheid.

Aduro LED-masker

Het Aduro masker is het lichtmasker dat ik nu gebruik en ik vind het echt leuk. Met een prijskaartje van 319 euro is het zeker nog een investering, maar zo moet u het ook exact zien: als een investering. Pas wel op dat u het bij de officiële website (www.aduroled.nl) of BOL koopt want er zijn nogal wat neppers te koop op internet. Zogenaamde FAKE-maskers zou Donald T. zeggen ;-). Als het gaat om dingen zoals deze, hou ik ervan om de prijs per sessie te berekenen in plaats van naar de aanschafprijs te kijken. Zo krijg ik een goed inzicht of het me het geld waard is. Als ik het elke week het hele jaar door gebruik, dan kost het me 6 euro per week. Dat is minder dan 2 euro per sessie. Ik moet zeggen, er zijn zalfjes die me – als 50plusser – een stuk meer kosten per keer dan 2 euro en het is een stuk goedkoper dan naar een high-end facialist te gaan. Deze versie is het Aduro 7 + 1 masker dat veel celebs gebruiken. Ik heb dit masker nu vier jaar en heb er nooit problemen mee gehad. Ik vind het geweldig dat het drie elementen in 1 apparaat bevat: Anti-Aging, Zuiverende werking van de huid en de herstellende modus voor de moeilijke huid. Het licht dat vrijkomt is van een professionele kracht en wat je ook krijgt bij een bezoek aan een bekende salon. Het voelt een beetje aan als gehypnotiseerd zijn. Sommige mensen combineren het bezoek aan zo’n salon met een dagje weg en daar kunt u natuurlijk ook voor kiezen. Ik kies er voor om een goed boek te lezen terwijl ik het masker z’n werk laat doen. Ja ja, je hoeft er niet stil bij te zitten, het masker is zo gemaakt dat je gewoon je alledaagse dingen kunt blijven doen terwijl je het gebruikt.